sâmbătă, 3 decembrie 2011

Nepasarea spirituala

Atatea lucruri din lumea aceasta ne atrag atentia,ne face sa punem mai mult pret pe ele decat pe lucrurile sfinte,traim de foarte multe ori intro stare de hipnoza si nu mai ne pasa de acele lucruri spirituale.
Daca ne-ar suna o persoana apropiata si ne-ar face  o invitatie intrun anumit loc nu am refuza,DAR atunci cand in biserica un pastor invita intreaga biserica sa vina la serile de rugaciune,sa tina posta,sa traiasca si sa faca voia Domnului suntem NEPASATORI,dr eu spun ca Dumnezeu nu doarme,El ne vede inima fiecaruia dintre noi,si daca il pacalim pe pastor sau pe un anumit frate,cu Dumnezeu nu ne merge.Este foarte simplu NE PASA de ce spune pastorul sa facem vom avea un drum usor catre cer,DAR,daca suntem NEPASATORI sincer o spun nu vom vedea cerul si vai de acel om pentru ca va vedea opulul cerurului,,iadul,,.
Atat de aroganti suntem,de indiferenti si aici ma refer la cum traim zi de zi(nu toti)nu duminica,cand venim imbracati la patru ace,ne salutam cu Pace,duminica e usor alea 2 ore sa fim(macar la exterior)asa cum trebuie sa fie un copil a lui Dumnezeu.
A inceput  si in biserici asa zisi ,, oameni cu bani ,,si cu pozitie sociala buna sa influenteze negativ si sa strice marturia unei biserici,aceasta nepasare a lor ii va duce direct in iad.
Biblia nu vorbeste despre un asemenea mod de al slujii pe Dumnezeu ,si aici putem vorbi de o nepasare fata de cuvantul lui Dumnezeu,pentru ca daca ar citii acesti oameni si ar traii ce scrie in Sfanta Scriptura nu ar face ce fac.




Nepasarea spirituala este pacat,,punct...si de la capat.
Nepasarea spirituala duce la apropierea de lucrurile murdare,scarboase,pervertite,degradate,pacatoase din lumea aceasta.Eu nu pot si nu stiu daca voi putea sa inteleg cum un om care face parte dintro biserica evanghelica,poate de zeci de ani,care poate mai si da invataturi bisericii poate sa fie Nepasator in modul de a traii o viata dupa voia lui Dumnezeu.
Domnul sa se atinga de acesti oameni si sa-i ajute  sa numai fie nepasatori,Amin..
   Bunul Dumnezeu sa fie cu noi toti.

Un comentariu: