duminică, 9 ianuarie 2011

Credinta in incercari

Azi am mers impreuna cu frati si surori  din biserica noastra,am fost cam 20-25  de persoane la un frate care a trecut prin incercare si care este pe patul de suferinta.
Acest frate a fost un stalp a bisericii noastre care a slujit decand era  tanar,a fost un slujitor al Domnului care a avut pasiune si daruire pentru Domnul.
Intro zi Dumnezeu a hotarat sa-l treaca printro incercare destul de mare,acest frate si-a pierdut un picior si vederea aproape in intregime,durere mare in familia lui,numai poate venii la biserica,si ce pune capac problemelor e ca copii lui sau lasat de credinta si sau intors inapoi in lumea mizerabila de pe acest pamant.
Dar cum spune Dumnezeu, ca El nu ne paraseste niciodata daca-i ramanem, credinciosi Lui,si acest frate a ramas credincios lui Dumnezeu si acuma in suferinta,il lauda pe dumnezeu de pe patul de suferinta,am ramas placut impresionat azi cand i-am vazut bucuria acestui frate,sinceritatea lui si credinta lui.
Asemenea oameni ar trebuii sa le luam ca exemple in viata noastra,noi de multe ori nu il slavim pe Dumnezeu asa cum o fac acesti frati care sunt in suferinta,suntem de multe ori mai slabi ca ei si lipsiti de putere.
Ne simptim atat de bine incat uitam de rugaciune,de scriptura,de facere de bine,de colaborare cu fratii si totusi atunci cand Dumnezeu nu ne mai asculta tot pe El dam vina.
Vorbim prea mult si facem prea putin,vorbim prea tare si nu-l mai auzim pe Dumnezeu ce are El sa ne spuna,din pacate asta este realitatea.
Domnul sa ne faca constienti ca asa cum suntem unii dintre noi,nu se ajunge in cer,El sa ne dea putere,intelepciune,si ,,Acolo unde sunt inimi bolnave spiritual sa ne internam in spitalul Domnului,este gratuit sa stiti,nu se percepe taxa de internare si nici mita,si sa-l rugam pe Dumnezeu sa faca operatia prin care inima noastra sa fie dupa voia Sa,asa cum El doreste sa fie.Sincer cred ca ar avea foarte multi pacienti Dumnezeu,intelegeti voi ce spun.Cu harul Domnului inchei cu rugamintea,,Faceti toate lucrurile spre slava lui Dumnezeu.Amin!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu