sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Lumea in biserica sau biserica in lume??

O intrebare foarte interesanta,si cred ca si raspunsul va fii unul interesant.Traim vremuri grele si confuze in unele situatii.
In ultimii ani tot mai greu vin la pocainta oamenii din lume,si totusi noi cei care formam biserica nu ne prea intereseaza faptul acesta,care dupa parerea mea este foarte grav atunci cand din partea noastra nu exista o dorinta din toata inima de a le vorbii celor din lume de mantuire si despre Dumnezeu.
Spune scriptura in felul urmator,,Mergeti in toata lumea si propovaduiti evanghelia,,deci noi ca biserica trebuie sa mergem in lume nu lumea sa intre in biserica cu poftele,traditiile si alte lucruri pamantesti.doar dupa ce Dumnezeu a terminat operatia pe cord deschis de reinnoire a inimii,atunci putem intra in biserica,altefel intram si vom face cu noroi aceea biserica si ce este mai rau,este ca poate cativa din acea biserica sunt intradevar oameni operati de Dumnezeu pe cord deschis si mergem noi cu o inima ne-schimbata si ii facem de rusine si pe acei cativa care il slujesc din toata inima pe Domnul.
Fiti ca niste copii mici la suflet nu la gandire,offffffff,noi majoritatea suntem pe dos si nu e deloc bine,poate avem 3-4 facultati,avem un servici unde necesita foarte multa gandire,dar atunci cand vine vorba de credinta,de pocainta,de biserica, totusi multi dintre noi  defapt suntem niste analfabeti spirituali de prima clasa.
Va spun un lucru la incheiere,Mai bine intelectual spiritual decat intelectual lumesc. Domnul sa ne faca pe toti intelectuali spirituali pentru ca asta va ramane pe veci.   Multa pace de la Isus sa aveti cu totii Amin!!!

3 comentarii:

  1. pai da ca din pacate e mai usor sa intre lumea in biserica si nu biserica in lume pai da ca atunci cand intra biserica in lume e vorba de o lupta spirituala si nu prea ne place la uni....

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. E MAI USOR SA FACI CE FACE TOATA LUMEA DECAT SA ARATI CELORLALTI CA ESTI COPILUL DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere