vineri, 24 decembrie 2010

De citit

Mergand intr-un magazin,care in zilele obisnuite nu prea sunt cumparatori,in zilele  premergatoare zilei de Craciun a fost foarte,foarte plin de oameni,si ,bineinteles ca in aproape fiecare cos era ceva bautura alcoolica.
Noi,oamenii,in zilele de sarbatori facem orice pentru a avea cat mai mult pe masa noastra,trec zilele astea de sarbatoare si o luam de la capat cu viata de zi cu zii,si asa trec anii,si trece si viata,insa uitam un lucru,ca defapt aceste zile de sarbatoare nu sunt zilele noastre,cii a lui Iisus Hristos.
Deobicei atunci cand sarbatotim ceva anume,este prezent si persoana sarbatorita,dar la Craciun ,din pacate,nu se intampla asa pentru foarte multa lume,de ce spun asta?pentru ca nu-l avem pe cel sarbatorit cu noi(in inimile noastre)pe Iisus Hristos.
Multa lume nu stie ce sa intamplat acuma 2000 de ani,nu stiu cand sa nascut Iisus Hristos,nu stie cand a murit Salvatorul omenirii,cu toate astea ne place sa spunem Craciun Fericit.
Va spun un lucru la final,nu poate fii craciunul fericit atata timp cat nu-l sarbatorim pe cel care acuma 2000 de ani sa nascut intro iesle din Betleem ca noi,toata omenirea,sa fim mantuiti.
Va spun un Craciun Fericit cu Iisus in inima voastra.        Amin!!!

2 comentarii:

  1. asta e din pacate e mai important pentru noi sarbatoarea si traditia nu sarbatoritul DOMNUL SA NE IERTE SI SA SE INDURE DE TARA NOASTRA LAVI

    RăspundețiȘtergere
  2. bravooooo bine subliniat ....aspectul....

    RăspundețiȘtergere