luni, 27 decembrie 2010

Pocaiti sau nu?

Mi-ar placea nu scriu dar o fac,suntem noi oare pocaiti sau nu?o intrebare care nu place multora.Daca intrebi un penticostal sau un baptist care vine la biserica regulat la toate programele,,esti pocait?,,cu siguranta raspunsul ar fi ,,Da,,.
Problema e ca sunt foarte putini pocaiti in adevaratul sens al cuvantului,inima noastra doar Dumnezeu o cunoaste   .Mergem,unii,la biserica doar sa ocupam locul,gandirea si mai ales inima nostra este cu totul in alta parte,biserica a ajuns sa fie o ,,firma,,pentru unii,le place sa conduca o biserica fara a cere o parere bisericii,pastorii sunt foarte usor influentati de acesti conducatori,nu mai au autoriate deplina asupra bisericii.
Va-ti putea imagina ca un pastor sa plece dintro biserica pentru ca un grup de oameni din biserica nu-l suporta????,eeeeeeee   tocmai ca e posibil.
Asemenea oameni nu sunt pocaiti deloc,mai degraba ,,Pacaliti,,,si nu-l vor vedea pe Isus in cer,din pacate.
Atunci cand ne credem mai presus fata de fratii nostrii ,e o problema.Ne mira faptul ca la evanghelizari nu se preda nimeni in mana Domnului,cand chemam oamenii la biserica nu vine,etc.
Atata timp cat o biserica nu-i slujeste numai lui Dumnezeu din toata inima,cu regret o spun,aceea bisrica este moarta,si nu va creste niciodata.Domnul sa ne dea intelepciune multa,pace si inimi schimbate(la membrii bisericilor)si El sa ne faca oameni cu adevarat pocaiti.  Amin!!!

2 comentarii:

  1. bine ar fi sa ne dam seama si sa ne pocaim pana nu e prea tarziu. lavi

    RăspundețiȘtergere
  2. pai atunci rugaciunea mea dupa comentariul acesta "DOAMNE du vremuri de prigoana"ca atunci macar se cerne sita si cei care nu sant cum ar trebui doar atunci s-ar putea trezi, sau niciodata.dar daca unora ne place sa fim caldicei adica si cu bucuria care o da lumea si bucuria care o da HRISTOS,ce sa facemm......asta e,din pacate

    RăspundețiȘtergere