miercuri, 29 decembrie 2010

Trezirea Spirituala de la Toflea(Rugul Aprins)

Biserica ,,RUGUL APRINS,, din comuna Toflea,judetul Galati este o biserica de religie penticostala care il slujesc pe Dumnezeu din toata inima.Este o biserica formata in totalitate din rromi.
Comuna Toflea are o populatie de aprox.7000 de locuitori,o comuna cu case foarte luxoase.pot spune niste palate.
Biserica ,,RUGUL APRINS,, a luat fiinta in urma cu aproape 20 de ani,mai precis in anul 1992,pe atunci aceasta biserica numara undeva la 9 membrii.Acesti membrii intro zii au hotarat ca in fiecare zii sa aduca comuna lor in rugaciune in fata Domnului.
Comuna Toflea era formata pe vremea aceea din foarte multi interlopi,batausi,hoti s.a.m.d.......   .
Dupa anul 2000 a inceput ca Dumnezeu sa-si atinteasca privirile asupra celor din Toflea datorita rugaciunilor celor care au fost la inceput in biserica.
In anul 2003 s-au botezat 350 de persoane,in anul 2004 au fost 160,in anul 2005 au fost 232,in anul 2006 au fost 283 ,in anul 2007 au fost 469,a urmat anul 2008,2009 si 2010 in care au avut loc botezuri de sute de persoane,iar acum acesta biserica numara aprox.3000 de membrii,care sunt afiliati la cultul penticostal.
Au un dar din partea Domnului de cantare,zic eu,ne-mai intalnit in tara noastra,ei spun ca Dumnezeu le-a schimbat viata, din oameni marginalizati,batjocoriti si persecutati au ajuns niste oamnei fericiti,din hoti,batausi si interlopi acum il slujesc pe Dumnezeu din toata inima.
Vreau sa va spun ca Dumnezeu lucreaza cu mare putere si in zilele noastre,dar cu o conditie:sa-i slujim doar Lui din toata inima.
Puna Dumnezeu pe inima noastra aceea dorinta si pasiune pe care o au fratii nostrii de la Toflea.Bisericile noastre,aici ma refer mai mult la cele din Ineu,dar nu numai,sunt niste Biserici foarte moderne,comode,fara nici o atractie de mers in vizita la bolnavi,de a ajuta pe cei saraci,etc.,nu ne place orele de rugaciune(dar noi vrem sa avem biserica plina de membrii),nu ne place anumite predici care poate se refera si la viata noastra,nu ne place uneori nici de Dumnezeu(de ce mie numi da,de ce mie numi face?).Mergem la biserica ca este cald si curat,ascultam cantari,o predica si venim acasa cu inima tot la fel de rece, sa nu spun rea.(la unii).
Cand vad atata nepasare din partea unori frati sau surori,va spun sincer nu am chef cateodata sa mai intru in biserica,dar o fac pentru Isus Hristos care ma iubeste,asa cum dealtfel ar trebuii sa ne iubim si noi ca frati.
Inchei aici spunandu-va doar atat:schimbativa atitudinea si gandirea si cereti Domnului sa mareasca   pasiunea dumneavoastra pentru Domnul(si a mea).Fi-ti placuti inaintea Domnul caci nu stim cand va venii. Amin!!!..

Un comentariu: